BEMUTATKOZÁS 2019-03-15T21:01:43+00:00

A Mediterran Foods kiváló minőségű külföldi élelmiszerek és élelmiszer-alapanyagok felkutatására és beszerzésére szakosodott vállalkozás.

Célunk, hogy a legmegfelelőbb ár-érték arányú, elsősorban olasz és spanyol termékeket kutassuk fel és juttassuk el a hazai – szintén a minőség mellett elkötelezett – szakemberek számára.

Csapatunk több tíz éves szakmai múltra tekint vissza: az élelmiszeripar, kereskedelem és vendéglátás oldaláról egyaránt rendelkezünk tapasztalattal, így pontosan tisztában vagyunk az egyes szegmensek legkülönfélébb igényeivel.

Legyen szó étteremről, gourmet boltról, szállodáról vagy nagyobb kereskedelmi egységről, cégünk megbízhatóan, minden szabályozásnak maximálisan eleget téve, a megrendelő igényeit szem előtt tartva a legjobb ár-érték arányú termékeket kínálja.

Teljes logisztikai szolgáltatást nyújtunk: a megrendelt termékeket az ön ajtajához szállítjuk, így önnek csak a kulináris élvezetekre kell fókuszálni.

Aktuális kínálatunkat megtekintheti honlapunkon, de egyedi igények esetén szívesen segítünk a keresett termékek felkutatásában és beszerzésében is. Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink valamelyikén.

KAPCSOLAT
TERMÉKKATALÓGUS