SAN MARZANO – A paradicsomok Ferrari-ja
A világ legjobbjának tartott paradicsom, a krémek krémje, a standard, amihez minden paradicsomnak hasonlítania kell. [...]
A világ legjobbjának tartott paradicsom, a krémek krémje, a standard, amihez minden paradicsomnak hasonlítania kell. [...]
Jó hírünk van a kéksajtok rajongóinak! Annyi pozitív hatása van a szervezetünkre, hogy elő kéne írni a fogyasztását! :) [...]
A főtt tojás semmilyen húsvéti asztalról nem hiányozhat, de miért ne dobhatnánk fel egy kicsit egy-két vagány hozzávalóval? A végeredmény látványnak [...]
A kéksajt megosztja az embereket: általában vagy látni sem akarják, vagy minden formában imádják. Ez a cikk most az [...]
Új koktélok kikísérletezésénél már régóta az ételek ízvilágát veszik alapul, így logikus volt a gondolat, miszerint az olívaolaj a [...]
Meglepő, de bőven van miből válogatni azoknak is, akik laktózérzékenyek és épp nincs náluk laktáz enzim. Csak tudni kell, [...]
A mosott- vagy rúzsos kérgű sajt jellemzője egyedi színe és erős, sokaknak már kellemetlen ‘illata’. De honnan ez a [...]
Ha eddig nem kezdtük meg és még eltarthat egy ideig, hogy megvágjuk a sonkát, a következő dolgokra érdemes figyelni: [...]
A gazpacho a spanyol nyár hűsítően fűszeres levese, amit már mindenhol máshol is szívesen étlapra raknak a nagy melegben. [...]
Még tart a spárga szezon, dobjuk fel egy kis iberico sonkával vagy parmezánnal az alábbi receptek alapján! :) [...]