Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat 2018-05-24T20:35:50+00:00

 

Jogosultságok, jogorvoslati lehetőség:

A Weboldalon találhatóak linkek, melyeken keresztül a Felhasználó más weboldalakra juthat el. Ezen weboldalakra a jelen Adatvédelmi Nyilatkozat nem vonatkozik.

Tájékoztatjuk, hogy választása szerint Társaságunknak az info@mediterran-foods.hu e-mail címre eljuttatott, avagy annak székhelyére postai szolgáltató igénybevételével megküldött levelében kérhet tájékoztatást Személyes Adatai kezeléséről, követelheti Személyes Adatainak helyesbítését, valamint Személyes Adatainak törlését vagy zárolását. Az adatok törlését, módosítását, avagy zárolását a Szolgáltató a kérelem hozzá történő beérkezését követő 3 munkanapon belül elvégzi.

Adatkezelést érintő panasszal az illetékes bíróságnál, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni. Ez utóbbi elérhetőségei:

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Telefon: +36 (1) 391-1400

Telefax: +36 (1) 391-1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

Szerzői jog:

A Mediterrán Foods Kft. weboldalának tartalma és az alatta megjelenő termékek a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény szerint jogvédelem alá esnek, így minden adat, kép, valamint termékek bemutatására szolgáló mindennemű tájékoztató, valamint a weboldal grafikai és technikai szerkezete. Így a fentiek szerint az oldalon lévő információk, képek leírások felhasználása, feldolgozása, másolása, terjesztése és másolása csak abban az esetben lehetséges, ha erre az Mediterrán Foods Kft. előzetes, írásbeli hozzájárulását adta.

Személyes felhasználás esetében a Szolgáltató a Weboldalon található információk szabadon letölthetők, megjeleníthetők, és nyomtathatók. Kereskedelmi felhasználás esetén mindenképpen kérje a Szolgáltató hivatalos ajánlatát, állásfoglalását.

A Weboldalon szereplő információk és árak nem minősülnek ajánlatnak.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget az oldalon megjelenő linkekért, melyek mást weboldalakra vezetnek.